Mikael

Hej på er!

Då var det återigen dags för en ordentligt omstart på denna bloggsida. Och denna gången känner jag att jag vet vad jag vill berätta. Har även en vision på hur jag vill att denna sida ska utvecklas, men en sak i taget. 🙂

Jag kände också nu när hösten är på ingång att jag ville förändra mitt liv och det känner jag varje höst oavsett hur bra jag har det. Så i år blev det detta plus att jag har börja läsa mer böcker.
Så kom gärna med förslag på böcker som ni tycker att jag ska läsa! 🙂

Hösten kan innebära för många en stor förändring och jag står inför en sån nu när mitt bolag som jag jobbar på har slagit ihop med ett annat. Och jag har väl blandande känslor inför det. Det ska bli roligt att få nya kollegor, men jag ska inte sticka under stolen med att det är med ett viss ledsamhet och sorg som jag tycker det är tråkigt att jag inte kommer få träffa vissa kollegor dagligen. 😔
Jag kommer ta upp det i ett annat inlägg framöver varför jag tycker så.


Dom senaste månaderna har jag både fått tanken och samtidigt blivit inspirerad att jag nån gång i framtiden kanske vill starta ett eget företag. Den idén måste nog få växa fram och mogna lite, för att det är mycket som jag behöver lära mig.
När jag tog bilden ovanför så drömde jag mig bort och såg framför mig hur det var i lokalerna som mitt företag låg i. ☺️

Och det är nog bra att man gör lite omstarter då och då, även om det kan vara jobbigt, svårt och läskigt. Fast man måste vilja/få välja det själv. 🙂

Tänkte att jag bara skulle skriva ett kort inlägg, men så blev det inte. 😉 Jag får väl bli bättre på det.
Men sköt om er där ute i cybervärlden. Så hörs vi nästa gång!

Mikael

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s