Författaren

Hej på er!

Efter en hektiskt vecka så hinner jag skriva lite här.
Nu är det helg och jag hade tänkt att jag skulle försöka skriva lite på min första bokidé. Jag blev inspirerad i morse när jag gjorde mig i ordning för att gå till jobbet, för att då satte jag på musik med japanska tjej-gruppen Perfume.

För att i den romanen möter vi Johan, en funktionshindrad gamer som älskar Japan. En passion som han delade med sin far.

Det är väl det enda som jag inte har ändrat på. Resten av boken har jag ändrat på otaliga gånger och det dumma är att det är bara små detaljer egentligen som jag håller på ändra.
Jag vet t.ex. inte vad jag EGENTLIGEN vill berätta med denna boken.
Eller jo, jag vill berätta sammanhållningen i spelcommunityn, att man kan få vänner för livet genom att spela TV-spel.

För att jag har jobbat med den boken i 5 år såg jag på Facebook häromdagen och det är väl bara jag som sätter stor press på mig själv, men jag får lite dålig samvete att jag inte har lyckas och åtminstone skriva ETT kapitel.
Och om jag ska vara ärlig så har denna boken både tappat lite min skrivarglädje och ifrågasatt mig som författare. Det var nog därför jag började på en ny idé för ett tag sedan, för att jag kände att jag MÅSTE bli färdigt med nåt.
Men samtidigt så kan jag inte släppa den idén, så att det måste vara en bok som jag behöver få ur mig.

Så om det skulle förmodan vara någon författare som läser detta och som har haft samma problem som jag, hur gjorde ni för att få tillbaka skrivarglädjen eller glöden rättare sagt?

Det är det jag ska göra i helgen. Försöka komma på en handling till den boken. Lättare än gjort kanske.

Så sköt om er i cybervärlden tills vi hörs igen!

Mikael

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s