Jag har handlat på Dressman

Hej på er!

Nu på lördag ska jag på bröllop och då var jag tvungen att köpa lite nya saker bland annat en ny slips, så jag gick då till Dressman.
(Jag vet inte om jag förresten får nämna butik vid namn, men om någon representant från Dressman skulle se detta, så får dom höra av sig om det. 😉)

Hur som helst… Vi som sitter i rullstol eller känner/jobbar med någon som sitter i rullstol vet att man ganska så ofta blir pratat över huvudet på en.
Men när jag steg in i butiken så hejade hon som jobbade där på oss (mig och assistenten) och frågade om jag behövde någon hjälp. Jag sa som det var att jag behövde hjälp med att hitta rätt slips för att jag skulle på bröllop och sedan var snacket i gång. Och hela besöket så var jag i fokus och inte assistenten. Så att vi pratade om höst modet och vad som var trendigt.
Till slut så hittade jag den rätta slipsen.

Sedan levde jag på det fantastiska bemötandet fram till att jag handlade på ICA senare på kvällen. Då kollade kassören inte ens på mig. 
Jaja, man kan ju inte få allt här i världen. 🙂

Men jag gick tillbaks idag till Dressman, för att jag skulle köpa skjorta också och fick då kolla hemma  först vad jag hade för storlek. Och samma kassörska var där även idag och fick återigen samma underbara bemötande.
Så tack Du som jobbar på Dressman här i Alingsås, för att du verkligen SÅG mig som en person! 😊🙏

Sköt om er där ute i cybervärlden!
Mikael

En reaktion till “Väldig bra shopping upplevelse

  1. Jamen det är ju såhär det skall vara! Det förvånar mig att ICA var så trist. Fast det var en händelse, man skall inte döma hela ICA. ICA är de som helt
    klart har den finaste TV-reklamen!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s